Asistenca Porsche Slovenija

Volkswagen, Škoda, Audi, Seat, Porsche

Z Asistenco Porsche Slovenija želimo našim strankam zagotoviti pravočasno, profesionalno in ustrezno pomoč na cesti, ne glede na okoliščine nesreče ali okvare.

Usposobljena ekipa naših strokovnjakov na cesti in v našem klicnem centru, primerno opremljena z asistenčnimi vozili in sodobno opremo je jamstvo, da bomo lahko hitro in uspešno pomagali ob nastalih tehničnih težavah in nesrečah.

Pomoč vam je na voljo 365 dni v letu, podnevi in poznih nočnih urah. Na voljo v vsej Sloveniji in po celotni Evropi. Pokličite brezplačno številko asistence in priskočili vam bomo na pomoč:

Za več informacij si oglejte letak Asistenca Porsche Slovenija - VW Audi Škoda SEAT !

Asistenca Porsche Slovenija velja za celo življenjsko dobo vašega vozila. Asistenca Porsche Slovenija ne predstavlja zaveze v okviru garancije ali podaljšanega jamstva, temveč pomeni jamstvo kakovostno opravljenih storitev v okviru pooblaščene servisne mreže.

Asistenca Porsche Slovenija se tako podaljšuje z vsakim servisnim pregledom, ki je opravljen na pooblaščenem servisu v Sloveniji ter v skladu z Navodili za uporabo in/ali Servisno knjižico.

Prometna nesreča - asistenca
Prometna nesreča - asistenca

Asistenca Porsche Slovenija

Za brezskrbno pot!

1. Pomagamo vam na kraju samem

Če obtičite na cesti s svojim vozilom, ne skrbite! Nemudoma se bomo odpravili k vam in vam pomagali.

2. Pomagamo vam tudi pri manjših težavah

Včasih naletimo na ovire ali manjše okvare, ki se jih lahko zelo hitro odpravi.

Pomagali vam bomo pri manjših težavah, kot so izpraznjen akumulator, menjava poškodovanega kolesa, pomanjkanje motornega olja, hladilne tekočine ali goriva.

Prav tako vam bomo povrnili stroške za pomoč na cesti oziroma morebitno vleko vozila zaradi točenja napačnega goriva ali okvare kolesa pri vozilu, ki je opremljeno s kompletom za popravilo pnevmatik, če vozila ne boste mogli sami usposobiti za vožnjo.

3. Zagotovimo vam vleko vozila

Če z vozilom ne moremo nadaljevati poti, vam zagotovimo vleko do najbližjega pooblaščenega servisa VW.

4. Vaše vozilo vam dostavimo po popravilu

V primeru, da se okvara zgodi v Sloveniji, vam bomo vozilo, odpeljano z vleko, po popravilu na servisu čimprej dostavili nazaj.

V primeru, da se vam bo okvara ali nesreča zgodila v tujini in tam vozila v treh dneh na servisu ne bo moč popraviti, bomo poskrbeli za prevoz vozila v Slovenijo.

5. Olajšamo vam dobavo rezervnih delov

V primeru okvare ali nezgode, vam bomo lahko hitro dostavili potrebne nadomestne dele (proti plačilu) in krili stroške pošiljanja, carine, letalskega prevoza, paketne pošte ali hitre pošte.

6. Povrnemo vam dodatne stroške

Če boste imeli zaradi težav dodatne izdatke, kot so na primer stroški klicev ali parkirnina za vozilo, vam jih bomo povrnili.

Pogosta vprašanja - FAQ

Kam odpeljete moje vozilo?

Asistenca Porsche Slovenija bo vaše vozilo v okvari pripeljala do najbližjega pooblaščenega servisa, saj vam s tem zagotavlja, da boste za svoje vozilo v najkrajšem času dobili najboljšo možno oskrbo - predvsem v tujini. 

Kakšne so prednosti Asistence Porsche Slovenija?

Kot pooblaščeni servisni partner Volkswagen, Škoda, Porsche, SEAT in Audi vam zagotavljamo vrhunsko opravljene storitve, ki prekašajo tekmece. 

  • Strokovnost popravil je na najvišjem nivoju.
  • Vozilo dobite nazaj v takšnem stanju, kot si ga je v prvotni sliki zamislil proizvajalec.
  • Uporaba najnovejših tehnologij.
  • Uporaba originalnih rezervnih delov, narejenih za točno vaš model vozila.
  • Vrhunske servisne in kleparske storitve. 

Kako prijavim škodo?

Brez skrbi, pri nas lahko direktno prijavite in ocenite škodo za:

To pomeni, da vam ni potrebno iti do zavarovalnice, saj boste pri nas opravili vse, kar je potrebno za prijavo škode in popravilo le-te.

Vi le pripeljite poškodovano vozilo v najbližjo poslovalnico Porsche Inter Auto, kjer bodo usposobljeni strokovnjaki najprej ocenili škodo, uredili vse formalnosti, odposlali odškodninski zahtevek in nazadnje še brezhibno popravili vaše vozilo. Nudijo vam tudi nadomestno vozilo v skladu z zavarovalniškimi pogoji.

Kam lahko pokličem za asistenco?

Pokličite brezplačno številko asistence in priskočili vam bomo na pomoč:

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

DA