Prijava škode - hitro in enostavno!

Izpolnite spodnji obrazec in hitro in enostavno prijavite škodo brez obiska zavarovalnice - smo uradni pogodbeni servis za Triglav zavarovalnico, Sava zavarovalnico, Allianz in Porsche zavarovanje. Kot pogodbeni partner zavarovalnic Triglav, Sava, Allianz in Porsche lahko pri nas opravite tudi cenitev škode.

Prijava škode - hitro in enostavno

Izpolnite podatke in vam rezerviramo termin!

Natisnite obrazec - ostalo uredimo mi!


Potrebni dokumenti za prijavo škode:

  • Izpolnjen obrazec za odškodninski zahtevek (zgoraj)
  • Prometno in vozniško dovoljenje
  • Zavarovalna polica
  • Policijski zapisnik ter evropsko poročilo (v kolikor imate)

Pogosta vprašanja - FAQ

Odgovori na najpogostejša vprašanja, ki jih prejmemo s strani naših strank.

Drugo vozilo poškoduje vaše vozilo, kaj zdaj?

Ob pregledu škode na parkirišču pokličite policijo in od njih pridobite policijski zapisnik. Nastalo škodo na avtu podrobno poslikajte in jo prijavite zavarovalnici. Ta korak lahko tudi preskočite in se pri nas oglasite z izpolnjenim obrazcem za odškodninski zahtevek (obrazce lahko dobite pod poglavjem Obrazci na tej strani), policijskim zapisnikom, številko zavarovalne police ter vozniškim in prometnim dovoljenjem pri nas v poslovalnicah Porsche Inter Auto. Pri nas boste lahko brez obiska zavarovalnice uveljavljali odškodninski zahtevek, ocenili škodo in odpravili poškodbe na vašem vozilu.

Predmet pade na vaše vozilo – kaj sedaj?

V primeru padcev predmetov (npr. drevesne veje, ledene sveče, morda prevrnjeno celo drevo) vam škodo pokrije splošni kasko. Ob dodatku kombinacije H – parkirišče kasko zavarovanja vam lahko zavarovanje pokrije še padce predmetov (ledenih sveč, drugih tvorb), ki lahko padejo s stavb na vaše vozilo.

Ste sami poškodovali avto na parkirišču?

Ste povzročili škodo na svojem vozilu ob trčenju v drugo vozilo na parkirišču?

V tem primeru AO zavarovanje krije poškodbe na drugem vozilu, ki ste jih povzročili ob trčenju. Za poškodbe na vašem vozilu pa lahko uveljavljate le splošni kasko (in sicer za primer trčenja). Oškodovancu vedno pustite svoje kontaktne podatke, na podlagi katerih bo lahko pokril stroške za povzročeno škodo iz vašega zavarovanja.

Nikoli ne zapustite kraja dogodka brez da bi pustili kontaktne podatke. V kolikor boste zapustili kraj nesreče in boste ujeti na laži, vas je posnela kamera ali opazil kakšen očividec, boste morali poravnati celotne stroške popravila sami in lahko izgubite zavarovalne pravice. Medtem ko bo vaš strošek popravila precej nižji in simboličen, če boste pustili kontakt, saj bo škodo povrnila vaša zavarovalnica.

Svoj avto ste poškodovali ob trku s količkom, betonskim stebričkom ali drogom?

Škodo na vašem avtomobilu bo pokril vaš splošni avtomobilski kasko.

Prijava škode brez obiska zavarovalnice, kako je to mogoče?

Brez skrbi, pri nas lahko direktno prijavite in ocenite škodo za:

To pomeni, da vam ni potrebno iti do zavarovalnice, saj boste pri nas opravili vse, kar je potrebno za prijavo škode in popravilo le-te. 

Kam lahko pokličem za asistenco?

Pokličite brezplačno številko asistence in priskočili vam bomo na pomoč:

Zakaj smo prava odločitev?

Stranka je pri nas na prvem mestu; prihranite čas in brez obiska zavarovalnice prijavite škodo in popravite vozilo v naših poslovalnicah Porsche Inter Auto. Naši izkušeni servisni svetovalci vam bodo pomagali tudi izpolniti zapisnik o prijavi škode. Rešitev je enostavna in preprosta, prijavljena škoda pa bo rešena kakovostno in zelo hitro. Zagotovimo vam tudi nadomestno vozilo, ki ustreza vašim zavarovalnim pogojem.

Poškodba na parkirišču

Izpolnite podatke in vam rezerviramo termin cenitve!

 

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

DA