Zavarovalnica Generali - pogodbeni servisni partner

Zavarovalnica Generali - pogodbeni servisni partner

 

Pogodbeni servis Generali zavarovalnica

Pogodbeni partner Zavarovalnice Generali - ali imate vaše vozilo zavarovani pri zavarovalnici Generali in potrebujete vrhunski servis? Ste vedeli, da lahko kar brez obiska zavarovalnice celoten postopek po nezgodi uredite v eni izmed naših poslovalnic, saj smo pogodbeni servis Zavarovalnice Generali.  

DIREKTNA PRIJAVA ŠKODE LJUBLJANA, KOPER, MARIBOR

Izpolnite spodnji obrazec in vam takoj rezerviramo termin ali pa pokličite naše sodelavce:

PORSCHE LJUBLJANA
> 01 582 53 7001 582 53 95
PORSCHE VEROVŠKOVA
> 01 530 36 1001 530 35 4801 530 35 24
PORSCHE MARIBOR:
> 02 654 03 5102 654 03 27
PORSCHE PTUJSKA CESTA:
> 02 450 26 63
PORSCHE KOPER:
> 05 611 65 6605 611 65 81

PRIJAVA ŠKODE GENERALI

Hitro in enostavno

Pogodbeni servis Generali

Brez obiska zavarovalnice prijavite škodo pri Porsche Inter Auto, saj smo uradni pogodbeni servis in cenilno mesto za Zavarovalnico Sava.

Smo uradno cenilno mesto in pogodbeni servis za:


Nesreča na parkiriščupoškodbe avtomobila zaradi toče, škoda zaradi prometne nesreče, in druge poškodbe vozila morajo biti nujno prijavljene v treh dneh od nastanka škode.

V štirih korakih do popravila

  1. strokovna cenitev poškodovanega vozila
  2. za vas vložimo odškodninski zahtevek
  3. strokovno popravilo vašega vozila
  4. kakovostno odpravimo vse poškodbe prometne nesreče

Potek popravila poškodbe na avtomobilu

Celoten servisni proces poteka res preprosto. Najprej poslikamo poškodovane dele vozila, nato pa opravimo cenitev poškodovanih delov na avtomobilu. Prijazni in visoko usposobljeni strokovnjaki vam bodo svetovali glede nastale škode, hkrati pa vam bodo z nasveti pomagali pri odločitvi, ali je sploh smiselno uveljavljati polico za zavarovanje kaska (v primeru manjše poškodbe). Po končanih formalnosti s servisa Zavarovalnici Generali pošljemo zahtevek za popravilo.

Asistenca Porsche Slovenija - vedno z vami na poti, v Sloveniji in v tujini

Pokličite brezplačno številko asistence in priskočili vam bomo na pomoč:


Z Asistenco Porsche Slovenija želimo našim strankam zagotoviti pravočasno, profesionalno in ustrezno pomoč na cesti, ne glede na okoliščine nesreče ali okvare. Usposobljena ekipa naših strokovnjakov na cesti in v našem klicnem centru, ki je primerno opremljena z asistenčnimi vozili in sodobno opremo, je jamstvo, da bomo lahko hitro in uspešno pomagali ob nastalih tehničnih težavah in nesrečah. Pomoč vam je na voljo 365 dni v letu, podnevi in v poznih nočnih urah. Na voljo v vsej Sloveniji in po celotni Evropi.

Smo prava odločitev za popravilo vašega vozila

Z obiskom ene izmed naših poslovalnic Porsche Ljubljana, Porsche Verovškova, Porsche Koper, Porsche Maribor in Porsche Ptujska Cesta vam bomo v primeru škodnega dogodka nudili celovito podporo. Pri nas prijavite škodo kot komitent Generali zavarovalnice, opravite cenitev škode in popravilo vašega vozila.

Stranka je pri nas vedno na prvem mestu; prihranite čas in si skrajšate pot, saj vam zaradi prijave škode v Porschejevi poslovalnici vam ni potrebno obiskati zavarovalnice Generali. Naši izkušeni servisni svetovalci vam bodo pomagali izpolniti tudi zapisnik o prijavi škode. Zagotovimo vam tudi nadomestno vozilo, ki ustreza vašim zavarovalnim pogojem.

Potrebna dokumentacija za popravilo avta

Generali zavarovalnica potrebna dokumentacija: 

PRIJAVA ŠKODE GENERALI

Brez obiska zavarovalnice

Kaj lahko pričakujete pri Porsche Inter Auto?

1. PRIJAVA ŠKODE, CENITEV ŠKODE - HITRO IN ENOSTAVNO

Prijava škode, cenitev škode, postopek popravila vozila in ostale formalnosti vam bo svetoval usposobljen strokovnjak, ki vas bo sprejel ob prihodu v eno izmed poslovalnic družbe Porsche Inter Auto Podrobno vam bo razložil celoten postopek, cenitve in popravila, prav tako pa tudi ocenil morebitne stroške.

2. POPRAVILO POŠKODOVANIH VOZIL

Popravilo poškodovanih vozil je vedno v rokah strokovno usposobljenih mehanikov, ki pri svojem delu uporabljajo le najsodobnejše postopke in orodja. Če je zaradi poškodbe potrebno zamenjati katerega izmed delov vozila, jih zamenjamo izključno z originalnimi nadomestnimi deli. Na svoje delo in na vgrajene nadomestne dele vam priznavamo dveletno jamstvo, s popravilom vozila na servisu Porsche Inter Auto pa se prav tako ohrani tudi originalna garancija na vozilo in na prerjavenje.

3. PORSCHE ZAVAROVANJE - POGODBENI PARTNER 

Kot pogodbeni servis Zavarovalnice Generali bomo poskrbeli, da bo vaše vozilo popravljeno v kar najkrajšem možnem času. Če ste obtičali na cesti oziroma je vozilo zaradi poškodb nevozno, poskrbimo za asistenco oziroma vozilo prepeljemo do najbližjega servisa Porsche Inter Auto.

4. VSE UREDIMO NAMESTO VAS

Porsche Inter Auto ni le pogodbeni serviser Generali zavarovalnice, temveč lahko pri nas na enem mestu opravite celoten postopek. Škodo prijavite v eni izmed naših poslovalnic, kjer bodo naši strokovnjaki natančno ocenili obseg poškodbe, na Zavarovalnico Generali poslali odškodninski zahtevek ter poskrbeli za izplačilo škode. Pri nas v celoti poskrbimo za naše stranke, saj te lahko pri Porsche Inter Auto vse postopke in zahtevane formalnosti opravijo na enem mestu.

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

DA