Asistenca Porsche Slovenija - vedno na voljo

Asistenca Porsche Slovenija - vedno na voljo

Asistenca Porsche Slovenija

Asistenca Porsche Slovenija - svojim strankam želimo zagotoviti pravočasno, profesionalno in ustrezno pomoč na cesti, ne glede na okoliščine nesreče ali okvare. Imamo usposobljeno ekipo strokovanjakov cesti in v našem klicnem centru, ki je primerno opremljena z asistenčnimi vozili in sodobno opremo. Takšna ekipa je jamstvo, da bomo lahko hitro in uspešno pomagali ob nastalih tehničnih težavah in nesrečah. Pomoč vam je na voljo 365 dni v letu v Sloveniji in po celotni Evropi podnevi in v poznih nočnih urah.

Brezplačna številka asistence

Če se znajdete v težavah na cesti zaradi okvare ali prometne nesreče smo tu za vas. 
Pokličite brezplačno številko asistence in priskočili vam bomo na pomoč:

Direktna prijava škode

Ste komitent zavarovalnice Sava, Triglav in Porsche zavarovanja in bi radi prijavili škodo? Porsche Inter Auto poslovalnice so uradni pogodbeni servis za Zavarovalnico Triglav, Sava zavarovalnico, Allianz in Generali in Porsche zavarovanje. Prijava škode, cenitev škode in popravilo avta - vse lahko opravite pri nas. Brez obiska zavarovalnice.

DIREKTNA PRIJAVA ŠKODE LJUBLJANA, KOPER, MARIBOR
Izpolnite spodnji obrazec in vam takoj rezerviramo termin ali pa pokličite naše sodelavce:

PORSCHE LJUBLJANA
> 01 582 53 7001 582 53 95
PORSCHE VEROVŠKOVA
> 01 530 36 1001 530 35 4801 530 35 24
PORSCHE MARIBOR:
> 02 654 03 5102 654 03 27
PORSCHE PTUJSKA CESTA:
> 02 450 26 63
PORSCHE KOPER:
> 05 611 65 6605 611 65 81

Brez obiska zavarovalnice prijavite škodo pri Porsche Inter Auto, saj smo uradni pogodbeni servis in cenilno mesto za:


Za vas smo tu za različne tipe nasreč: nesreča na parkiriščupoškodbe avtomobila zaradi točeprometna nesreča s tujcem, in drugo.

Direktna prijava škode

Brez obiska zavarovalnice

Poskrbimo za vozilo, če pride do okvare ali se zgodi nesreča.

 • Nudimo vam pomoč na cesti: Če boste z vozilom obtičali na cesti, se bomo takoj po klicu odpravili k vam. Manj zahtevna popravila bomo izvedli na kraju dogodka in poskrbeli, da se boste lahko s svojim vozilom odpeljali naprej. Brezplačno in hitro.
   
 • Vozilo odpeljemo z vleko in ocenimo popravilo: Včasih se zgodi, da z vozilom ne moremo nadaljevati poti. Če je potrebno večje popravilo in okvare ni mogoče odpraviti na cesti, vam bomo zagotovili brezplačno vleko do najbližjega pooblaščenega servisa.

Z vami smo, dokler težav ne odpravimo.

 • Dostavimo vaše vozilo po popravilu: Če se bo okvara zgodila v Sloveniji, vam bomo vozilo, odpeljano z vleko, po popravilu na servisu dostavili. Če se vam bo okvara ali nesreča zgodila v tujini in tam vozila v treh dneh na servisu ne bo mogoče popraviti, bomo poskrbeli za prevoz vozila v Slovenijo.
   
 • Olajšamo vam dobavo rezervnih delov: Če pride do okvare ali nezgode, vam bomo lahko hitro dostavili potrebne nadomestne dele (proti plačilu) in krili stroške pošiljanja, carine, letalskega prevoza, paketne pošte ali hitre pošte.
   
 • Povrnemo vam dodatne stroške: Če boste imeli zaradi težav dodatne izdatke, kot so na primer stroški klicev ali parkirnina za vozilo, vam jih bomo povrnili.
   
 • Pomagamo vam tudi pri manjših težavah: Včasih naletimo na ovire ali manjše okvare, ki se jih lahko zelo hitro odpravi. Pomagali vam bomo pri manjših težavah, kot so izpraznjen akumulator, menjava poškodovanega kolesa, pomanjkanje motornega olja, hladilne tekočine ali goriva. Prav tako vam bomo povrnili stroške za pomoč na cesti oziroma morebitno vleko vozila zaradi točenja napačnega goriva ali okvare kolesa pri vozilu, ki je opremljeno s kompletom za popravilo pnevmatik, če vozila ne boste mogli sami usposobiti za vožnjo.


Za podrobnejši pregled ugodnosti si preberite še letak: Asistenca Porsche Slovenija Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

DA