Zavarovalnica Triglav - pogodbeni servisni partner

Zavarovalnica Triglav - pogodbeni servisni partner

Pogodbeni servis Triglav zavarovalnica

Ste komitent zavarovalnice Triglav in bi radi prijavili škodo v prometu? Porsche Inter Auto poslovalnice so uradni pogodbeni servis za Zavarovalnico Triglav. Prijava škode, cenitev škode in popravilo avta - vse lahko opravite pri nas. Brez obiska zavarovalnice.


DIRETKNA PRIJAVA ŠKODE V CESTNEM PROMETU - LJUBLJANA, KOPER, MARIBOR

Izpolnite spodnji obrazec in vam takoj rezerviramo termin ali pa pokličite naše sodelavce:

PORSCHE LJUBLJANA:
> 01 582 53 70, 01 582 53 95
PORSCHE VEROVŠKOVA:
> 01 530 36 10, 01 530 35 48, 01 530 35 24
PORSCHE MARIBOR:
> 02 654 03 51, 02 654 03 27
PORSCHE PTUJSKA CESTA:
> 02 450 26 63
PORSCHE KOPER:
> 05 611 65 66, 05 611 65 81

 

TOČA - PRIJAVA ŠKODE PO NEURJIH

Škodo lahko najhitreje in najenostavneje prijavite preko obrazca za prijavo škode na povezavi.

Kljub temu, da za prijavo škode velja tridnevni rok po njenem nastanku, v primeru škode zaradi neurij upoštevamo tudi kasnejše prijave.

Prijava škode na vozilih

Škodo, ki so vam jo neurja povzročila na vozilu, lahko (pred)prijavite:

Če boste škodo (pred)prijavili na daljavo, vas bodo naši predstavniki poklicali v nekaj dneh in se z vami dogovorili o nadaljnjem poteku reševanja škodnih zahtevkov.

 

PRIJAVA ŠKODE TRIGLAV

Hitro in enostavno

Pogodbeni servis TRIGLAV

Hitro in enostavno prijavite škodo brez obiska zavarovalnice, saj smo uradni pogodbeni servis za Zavarovalnico Triglav. Kot pogodbeni partner Triglava lahko pri nas opravite tudi cenitev škode.

Nesreča na parkirišču, poškodbe avtomobila zaradi toče, škoda zaradi prometne nesreče, in druge poškodbe vozila morajo biti nujno prijavljene v treh dneh od nastanka škode.

V štirih hitrih korakih do popravila

  1. strokovna cenitev poškodovanega vozila
  2. za vas vložimo odškodninski zahtevek,
  3. strokovno popravilo vašega vozila
  4. kakovostno odpravimo vse poškodbe prometne nesreče

Potek popravila poškodbe na avtomobilu

Celoten servisni proces poteka res hitro in preprosto. Na začetku poslikamo poškodovane dele vozila in nato opravimo cenitev poškodovanih delov na avtomobilu. Prijazni in visoko usposobljeni strokovnjaki vam svetujejo glede nastale škode, hkrati pa vam z nasveti pomagajo pri odločitvi, ali je sploh smiselno uveljavljati polico za zavarovanje kaska, če gre za manjšo poškodbo. Po ureditvi vseh formalnosti s servisa Triglav zavarovalnici pošljemo zahtevek za popravilo.

Celovita storitev v naših poslovalnicah 

Z obiskom ene izmed naših poslovalnic Porsche Ljubljana, Porsche Verovškova, Porsche Koper, Porsche Maribor in Porsche Ptujska Cesta vam bomo v primeru škodnega dogodka nudili celovito podporo.

Z obiskom v naših poslovalnicah prihranite čas in si skrajšate pot - pri nas prijavite škodo kot komitent zavarovalnice Triglav, opravite cenitev škode in popravilo vašega vozila. Naši izkušeni servisni svetovalci vam bodo pomagali izpolniti zapisnik o prijavi škode. Rešitev je hitra in preprosta, prijavljena škoda pa bo rešena kakovostno a zelo hitro. Zagotovimo vam tudi nadomestno vozilo, ki ustreza vašim zavarovalnim pogojem.

Asistenca Porsche Slovenija - vedno z vami na poti, v Sloveniji in v tujini

Obrnite se na nas in pokličite brezplačno številko asistence, priskočili vam bomo na pomoč:

Z Asistenco Porsche Slovenija vam nudimo različne storitve:

  • pravočasna, profesionalna in ustrezna pomoč na cesti,
  • dostava vozila po popravilu 
  • olajšana dobava rezervnih delov
  • povrnemo vam dodatne stroške
  • pomoč tudi pri manjših težavah.

Potrebna dokumentacija za popravilo avta

Triglav zavarovalnica - potrebna dokumentacija: 

Prednosti izbire prijave škode pri Porsche Inter Auto?

1. PRIJAVA ŠKODE, CENITEV ŠKODE - HITRO IN ENOSTAVNO

Prijava škode, cenitev škode, postopek popravila vozila in ostale formalnosti vam bo svetoval usposobljen strokovnjak, ki vas bo sprejel ob prihodu v eno izmed poslovalnic družbe Porsche Inter Auto Podrobno vam bo razložil celoten postopek, cenitve in popravila, prav tako pa tudi ocenil morebitne stroške.

2. POPRAVILO POŠKODOVANIH VOZIL

Popravilo poškodovanih vozil je vedno v rokah strokovno usposobljenih mehanikov, ki pri svojem delu uporabljajo le najsodobnejše postopke in orodja. Če je zaradi poškodbe potrebno zamenjati katerega izmed delov vozila, jih zamenjamo izključno z originalnimi nadomestnimi deli. Na svoje delo in na vgrajene nadomestne dele vam priznavamo dveletno jamstvo, s popravilom vozila na servisu Porsche Inter Auto pa se prav tako ohrani tudi originalna garancija na vozilo in na prerjavenje.

3. TRIGLAV ZAVAROVANJE - POGODBENI PARTNER

Kot pogodbeni servis zavarovalnice Trivglav bomo poskrbeli, da bo vaše vozilo popravljeno v kar najkrajšem možnem času. Če ste obtičali na cesti oziroma je vozilo zaradi poškodb nevozno, poskrbimo za asistenco oziroma vozilo prepeljemo do najbližjega servisa Porsche Inter Auto.

4. VSE UREDIMO NAMESTO VAS

Porsche Inter Auto ni le pogodbeni serviser Triglav zavarovanja, temveč lahko pri nas na enem mestu opravite celoten postopek. Škodo prijavite v eni izmed naših poslovalnic, kjer bodo naši strokovnjaki natančno ocenili obseg poškodbe, na Porsche Zavarovanje poslali odškodninski zahtevek ter poskrbeli za izplačilo škode. Pri nas v celoti poskrbimo za naše stranke, saj te lahko pri Porsche Inter Auto vse postopke in zahtevane formalnosti opravijo na enem mestu.

 

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

DA