Popravilo toče

Popravilo toče

Popravilo toče

Popravilo avta zaradi toče

Popravilo toče: toča nas rada preseneti sploh poleti, zato je priporočljivo, da se ustrezno zaščitite ter da se zavedate, da tudi če nazadnje pride do poškodbe vozila, obstaja preprosta in zanesljiva rešitev! Ne skrbite, saj je prav vsaka poškodba popravljiva.

KONTAKT: Za prijavo škode nas pokličite na 041 392 204 ali nam PIŠITE!

Poškodovano vozilo zgolj pripeljite neposredno v poslovalnice Porsche Inter Auto in vse bodo uredili namesto vas, saj so tudi cenilno mesto. V poslovalnici Porsche Inter Auto bodo tako ocenili škodo, uredili vse formalnosti in nato popravili poškodovano vozilo, da boste kar najhitreje spet na cesti.

Prijava škode - poškodbe toče

Izpolnite podatke in kar najhitreje vas bomo kontaktirali nazaj ter vam sporočili datum servisnega termina.

Poškodbe toče
Poškodbe toče Avtor: Porsche Inter Auto

Popravilo toče - brez obiska zavarovalnice!

Pogodbeni servis - Sava, Triglav, Allianz, Generali, Porsche

Prijava škode in popravilo avtomobila zaradi toče je izjemno preprost in hiter postopek: za komitente zavarovalnic Triglav, Sava, Allianz, Generali in Porsche namreč obisk zavarovalnice ni potreben!

Porsche Inter Auto so namreč uradni pogodbeni servis omenjenih zavarovalnic.

V največ treh dneh od nastanka poškodbe, se obrnite na eno izmed poslovalnic Porsche Inter Auto, saj bodo nato oni za vas ocenili škodo in popravili vaše vozilo. Za vas bodo prav tako uredili vse formalnosti in vložili odškodninski zahtevek na zavarovalnico. Nato pa bo vaše vozilo v kar najhitrejšem času strokovno in kakovostno popravljeno!

Popravilo poškodovanih vozil
Popravilo poškodovanih vozil Avtor: Porsche Inter Auto

Hladno popravilo toče

Popravilo udrtin

Če pa vselej pride do poškodbe, je rešitev povsem preprosta in hitra!

V poslovalnicah Porsche Inter Auto izvajajo vrhunsko hladno popravilo toče brez lakiranja, gre se torej za postopek, kjer ni potrebe po kleparskih oziroma ličarskih popravilih. To pomeni, da se s posebnimi orodji vrne v prvotno stanje vse luknjice in udrtine, ki jih povzroči toča, brez da bi pri tem kakorkoli poškodovali lak vozila.

Hladno popravilo udrtin tako ne poškoduje laka, niti ne pusti sledi oziroma sumov poškodb, na ta način pa vozilo obdrži svojo vrednost, tovarniška barva pa se ne spremeni.

Poškodbe toče
Poškodbe toče Avtor: Porsche Inter Auto

Kaj storiti če vas toča ujame med vožnjo?

V primeru da ste na cesti ko vas ujame toča, se nikakor ne ustavite sredi ceste oziroma pod nadvozi, v predorih ali celo v tunelu, saj je to izredno nevarno in prepovedano.

Namesto tega je bolje, da čim prej zapeljete na najbližje počivališče, bencinsko črpalko ali kak drug objekt, ki vam lahko nudi varno zavetje pred točo.

Kako zaščititi avtomobil pred točo?

Zaščita pred točo za avto

Vsak voznik stremi k temu, da bi svoje vozilo kar najbolje zaščitil po svojih zmožnostih. Najboljša zaščita je seveda to, da avto postavite v garažo.

Ustrezna alternativa če garažnega prostora nimate, je zaščitna prevleka za avto oziroma zaščitno pokrivalo za avto. Najbolj dolgoročna rešitev pa je brez dvoma investicija v nadstrešek.

Smiselno bi bilo še investirati v zavarovanje proti naravnim nesrečam, saj je sicer lahko popravilo vozila  po toči brez zavarovanja izjemno drag postopek. 

Popravilo toče
Popravilo toče Avtor: Porsche Inter Auto

Prijava škode - poškodbe toče

KONTAKT - Poslovalnice Porsche Inter Auto

PORSCHE LJUBLJANA: 
01 582 53 7001 582 53 95

PORSCHE VEROVŠKOVA: 
01 530 36 1001 530 35 48

PORSCHE MARIBOR:
02 654 03 5102 654 03 27

PORSCHE PTUJSKA CESTA:
02 450 26 63

PORSCHE KOPER:
05 611 65 6605 611 65 81

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

DA