Cenitev škode v uradnem cenilnem mestu

Cenitev škode v uradnem cenilnem mestu

CENITEV ŠKODE

CENITEV ŠKODE: ker smo uradni pogodbeni servis in partner zavarovalnic Triglav, Sava, Generali, Allianz ter Porsche, lahko pri nas celoten proces prijave škode opravite pri nas – vključena tudi cenitev škode! Naši izkušeni cenilci bodo vaše vozilo pregledali, dokumentirali ter fotografirali nastalo škodo in jo ocenili. Vse potrebne korake prijave škode tako uredimo na samo enem mestu. Pozabite na izgubljanje časa in obiskovanje zavarovalnic! Mi poskrbimo, da stranka privarčuje ogromno časa ter da ji čimprej popravimo poškodovano vozilo.

Kako poteka prijava in cenitev škode?

 • Uveljavitev odškodninskega zahtevka
 • Cenitev škode – uradno cenilno mesto
 • Popravilo poškodb na vašem vozilu


Če je prišlo do poškodbe vozila zaradi toče, prometne nesreče ali nesreče na parkirišču, je potrebno škodo v treh dneh po nastanku prijaviti. Celoten proces je povsem enostaven: pokličite nas na 041 392 204 ali pa izpolnite spletni obrazec. Dobili boste termin, se zapeljali v najbližjo poslovalnico in vaš avto bo kar najhitreje spet brezhibno popravljen. Mi vam bomo ocenili škodo, saj opravljamo zanesljivo cenitev škode, vam svetovali kaj storiti ter popravili vaše vozilo. Za vas vložimo tudi izpolnjen obrazec za odškodninski zahtevek! Naš vrhunski škodni center poskrbi za vašo brezskrbnost in optimalno formo vašega jeklenega konjička.

Dokumenti za prijavo škode

 • Obrazec za odškodninski zahtevek (spodaj)
 • Prometno in vozniško dovoljenje
 • Zavarovalna polica
 • Policijski zapisnik ter evropsko poročilo (v kolikor imate)
   

Zgoraj navedene dokumente prinesite s seboj v škodni center, kjer bodo poskrbeli za vse ostalo.

Obrazec za prijavo škode

Natisnite si obrazec za odškodninski zahtevek, ki vam ga bodo pomagali izpolniti v izbrani poslovalnici Porsche Inter Auto v Ljubljani, Mariboru ali Kopru. Obrazec bodo nato oni za vas vložili na zavarovalnico ter uredili vse formalnosti.

Prijava škode - nesreča
Prijava škode - nesreča Avtor: Porsche Inter Auto

Nesreča na parkirišču

Prijava škode

Nesreča na parkirišču je ena izmed pogostih prometnih nesreč, ki ni dovolj velika za klicanje avtomobilske asistence. Včasih se namreč zgodi, da se vrnemo k opraskanemu avtu, ko se vrnemo iz nakupovalnega središča ali pa vi trčite v drugo voziloma oziroma ga poškodujete ob trku s količkom, stebričkom ali drogom. Vozilu tako naredimo nekaj škoda, pa naj bo naša krivda ali od koga drugega, dejstvo je, da je potrebno po tem na zavarovalnico na cenitev škode. V tem primeru izgubimo veliko časa, saj se moramo najprej odpraviti na zavarovalnico, ki nas šele po tem napoti k podjetju, ki bo potem popravljalo naš poškodovan avtomobil. V izogib tovrstni izgubi časa, vam pri Porsche Inter Auto ponujajo izvrstno rešitev: vse opravite na enem mestu brez obiska zavarovalnice!

Prijava škode - popravilo avta brez obiska zavarovalnice

Zakaj se odločiti za nas?

 • stranka na prvem mestu
 • izkušeni sodelavci
 • vrhunska tehnična podpora
 • vse na enem mestu
   

V poslovalnicah Porsche Inter Auto je stranka vedno na prvem mestu, saj je strankino zaupanje naša osrednja vrednota. Želimo tudi, da bi prihranili čim več časa, zato vam omogočamo, da pri nas vse opravite na enem mestu in imate tako s popravilom poškodovanih vozil v našem škodnem centru kar najmanj skrbi. Istočasno pa so v našem škodnem centru zaposleni izkušeni servisni svetovalci in serviserji, ki vam bodo pomagali čez vse korake prijave škode in vam svetovali pametne rešitve. Poškodovano vozilo bo tako kmalu kakovostno popravljeno in spet boste lahko varno in zanesljivo na cesti. Zagotovimo pa vam tudi nadomestno vozilo, ki ustreza vašim zavarovalnim pogojem.

Popravilo poškodovanih vozil
Popravilo poškodovanih vozil Avtor: Porsche Inter Auto

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

DA