Porsche Zavarovanje - pogodbeni servisni partner

Porsche Zavarovanje - pogodbeni servisni partner

Pogodbeni servis Porsche zavarovanje

Ste komitent Porsche zavarovanja in želite prijavili škodo? Porsche Inter Auto poslovalnice so uradni pogodbeni servis za Porsche Versicherungs AG podružnice v Sloveniji. Prijava škode, cenitev škode in popravilo avta - vse lahko opravite pri nas. Brez obiska zavarovalnice.


DIREKTNA PRIJAVA ŠKODE LJUBLJANA, KOPER, MARIBOR

Izpolnite spodnji obrazec in vam takoj rezerviramo termin ali pa pokličite naše sodelavce:

PORSCHE LJUBLJANA
> 01 582 53 7001 582 53 95
PORSCHE VEROVŠKOVA
> 01 530 36 1001 530 35 4801 530 35 24
PORSCHE MARIBOR:
> 02 654 03 5102 654 03 27
PORSCHE PTUJSKA CESTA:
> 02 450 26 63
PORSCHE KOPER:
> 05 611 65 6605 611 65 81

 

PRIJAVA ŠKODE PORSCHE ZAVAROVANJE

Hitro in enostavno

 

Pogodbeni servis

Hitro in enostavno prijavite škodo brez obiska zavarovalnice. Smo uradni pogodbeni servis za Porsche zavarovanje. Kot pogodbeni partner Porsche lahko pri nas opravite tudi cenitev škode.

Smo uradno cenilno mesto in pogodbeni servis za:


Nesreča na parkirišču, poškodbe avtomobila zaradi toče, škoda zaradi prometne nesreče, in druge poškodbe vozila morajo biti nujno prijavljene v treh dneh od nastanka škode.

V štirih korakih do popravila

  1. strokovna cenitev poškodovanega vozila,
  2. za vas vložimo odškodninski zahtevek, 
  3. strokovno popravilo vašega vozila,
  4. kakovostno odpravimo vse poškodbe prometne nesreče.

Potek popravila poškodbe na avtomobilu

Celoten servisni proces poteka res preprosto. Najprej poslikamo poškodovane dele vozila in nato opravimo cenitev poškodovanih delov na avtomobilu. Prijazni in visoko usposobljeni strokovnjaki vam svetujejo glede nastale škode, hkrati pa vam z nasveti pomagajo pri odločitvi, ali je sploh smiselno uveljavljati polico za zavarovanje kaska, če gre za manjšo poškodbo. Po ureditvi vseh formalnosti s servisa Porsche zavarovanju pošljemo zahtevek za popravilo.

Asistenca Porsche Slovenija - vedno z vami na poti, v Sloveniji in v tujini

Pokličite brezplačno številko asistence in priskočili vam bomo na pomoč:

Z Asistenco Porsche Slovenija želimo našim strankam zagotoviti pravočasno, profesionalno in ustrezno pomoč na cesti, ne glede na okoliščine nesreče ali okvare. Usposobljena ekipa naših strokovnjakov na cesti in v našem klicnem centru, ki je primerno opremljena z asistenčnimi vozili in sodobno opremo, je jamstvo, da bomo lahko hitro in uspešno pomagali ob nastalih tehničnih težavah in nesrečah. Pomoč vam je na voljo 365 dni v letu, podnevi in v poznih nočnih urah. Na voljo v vsej Sloveniji in po celotni Evropi.

Smo prava odločitev za popravilo vašega vozila

Z obiskom ene izmed naših poslovalnic Porsche Ljubljana, Porsche Verovškova, Porsche Koper, Porsche Maribor in Porsche Ptujska Cesta vam bomo v primeru škodnega dogodka nudili celovito podporo.

Stranka je pri nas na prvem mestu; prihranite čas in si skrajšate pot - pri nas prijavite škodo kot komitent Porsche zavarovanja, opravite cenitev škode in popravilo vašega vozila. Naši izkušeni servisni svetovalci vam bodo pomagali izpolniti zapisnik o prijavi škode. Rešitev je hitra in preprosta, prijavljena škoda pa bo rešena kakovostno a zelo hitro. Zagotovimo vam tudi nadomestno vozilo, ki ustreza vašim zavarovalnim pogojem.

Potrebna dokumentacija za popravilo avta

Porsche zavarovanje potrebna dokumentacija: 

Zakaj izbrati Porsche Inter Auto?

1. PRIJAVA ŠKODE, CENITEV ŠKODE - HITRO IN ENOSTAVNO

Prijava škode, cenitev škode, postopek popravila vozila in ostale formalnosti vam bo svetoval usposobljen strokovnjak, ki vas bo sprejel ob prihodu v eno izmed poslovalnic družbe Porsche Inter Auto Podrobno vam bo razložil celoten postopek, cenitve in popravila, prav tako pa tudi ocenil morebitne stroške.

2. POPRAVILO POŠKODOVANIH VOZIL

Popravilo poškodovanih vozil je vedno v rokah strokovno usposobljenih mehanikov, ki pri svojem delu uporabljajo le najsodobnejše postopke in orodja. Če je zaradi poškodbe potrebno zamenjati katerega izmed delov vozila, jih zamenjamo izključno z originalnimi nadomestnimi deli. Na svoje delo in na vgrajene nadomestne dele vam priznavamo dveletno jamstvo, s popravilom vozila na servisu Porsche Inter Auto pa se prav tako ohrani tudi originalna garancija na vozilo in na prerjavenje.

3. PORSCHE ZAVAROVANJE - POGODBENI PARTNER 

Kot pogodbeni servis zavarovalnice Porsche Zavarovanje bomo poskrbeli, da bo vaše vozilo popravljeno v kar najkrajšem možnem času. Če ste obtičali na cesti oziroma je vozilo zaradi poškodb nevozno, poskrbimo za asistenco oziroma vozilo prepeljemo do najbližjega servisa Porsche Inter Auto.

4. VSE UREDIMO NAMESTO VAS

Porsche Inter Auto ni le pogodbeni serviser Porsche Zavarovanja, temveč lahko pri nas na enem mestu opravite celoten postopek. Škodo prijavite v eni izmed naših poslovalnic, kjer bodo naši strokovnjaki natančno ocenili obseg poškodbe, na Porsche Zavarovanje poslali odškodninski zahtevek ter poskrbeli za izplačilo škode. Pri nas v celoti poskrbimo za naše stranke, saj te lahko pri Porsche Inter Auto vse postopke in zahtevane formalnosti opravijo na enem mestu.

Prijava škode

Brez obiska zavarovalnice

 

Dodatne informacije in kontakti

Za informacije o popravilu karamboliranih in poškodovanih vozil se lahko obrnete na naše strokovne sodelavce pri Porsche Inter Auto, ki vam bodo pomagali urediti tudi vse formalnosti za vašo zavarovalnico:

Prijava škode Porsche zavarovanje - Porsche Ljubljana
Bravničarjeva 5
1000 Ljubljana

 

Prijava škode Porsche zavarovanje - Porsche Verovškova
Verovškova 78
1000 Ljubljana

 

Prijava škode Porsche zavarovanje - Porsche Maribor
Šentiljska c. 128a
2000 Maribor

 

Prijava škode Porsche zavarovanje - Porsche Koper
Ankaranska cesta 10
6000 Koper

 

 Prijava škode Porsche zavarovanje - Porsche Ptujska Cesta
Ptujska cesta 150
2000 Maribor

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

DA