OBRAZEC - PRIJAVA ŠKODE

OBRAZEC - PRIJAVA ŠKODE

OBRAZEC ZA PRIJAVO ŠKODE

Prijava škode

OBRAZEC ZA PRIJAVO ŠKODE: V primeru poškodovanega vozila od toče ali pa da se vam je zgodila prometna nesreča, vam nudimo direktno prijavo škode za zavarovalnice Triglav, Allianz, Sava, Generali ter Porsche zavarovanje brez obiska zavarovalnice. Poslovalnice Porsche so namreč uradno cenilno mesto za zgoraj naštete zavarovalnice. Če hočete uveljavljati avtomobilsko zavarovanje kaska poškodovanega ali karamboliranega vozila, vam svetujemo, da pridete naravnost k nam, saj je naš osrednji cilj ponuditi čim bolj preprosto rešitev ter da ob celotnem procesu prijave škode in popravila vozila privarčujete ogromno časa.

KONTAKT: Za več informacij pa lahko vedno pokličete našo sodelavko Martino na telefonsko številko 031 616 918, ki vam bo z veseljem svetovala.

Izplačilo škode

Obrazec za odškodninski zahtevek je bistven dokument pri prijavi škode in je osnova za izplačilo škode. V naših poslovalnicah Porsche Inter Auto na zavarovalnico namesto vas oddamo odškodninski zahtevek, vam pa na zavarovalnico ni potrebno iti v nobenem koraku prijave škode in popravila vozila! Prvi korak k izplačilu škode je prijava škode, temu pa sledijo vsi ostali koraki. Vi le pripeljite poškodovano vozilo in potrebno dokumentacijo v najbližjo poslovalnico Porsche Inter Auto v Ljubljani, Mariboru ali Kopru, vse ostalo pa uredimo mi.

Dokumentacija za prijavo škodnega dogodka

Za prijavo škode potrebujete:

  • Izpolnjen obrazec za odškodninski zahtevek
  • Prometno ter vozniško dovoljenje
  • Zavarovalno polico
  • Policijski zapisnik oziroma evropsko poročilo
     

Za zavarovalnico opravimo cenitev škode in za vas vložimo odškodninski zahtevek. Pravilno izpolnjen obrazec za odškodninski zahtevek je temelj za izplačilo škode, za kar namesto vas prav tako poskrbijo naši strokovnjaki. Pri nas se lahko tudi posvetujete s strokovnjaki, kako se najpametneje lotiti uveljavljanja kaska oziroma kaj točno je najbolje storiti.  Vozilo bomo seveda tudi popravili v skladu z najvišjimi standardi in le z originalnimi nadomestnimi deli.

OBRAZEC – SAVA, TRIGLAV, ALLIANZ, GENERALI, PORSCHE

Prijava škode: odškodninski zahtevek

Prijava škode – možnosti

Kako prijaviti škodo:

Prijava škodnega primera

Po prijavi škodnega primera vam bomo priskrbeli ustrezno nadomestno vozilo, ki je v okviru vaših zavarovalnih pogojev. Nato bomo vaše vozilo brezhibno popravili. Pri popravilu uporabljamo le originalne nadomestne dele, ki zagotavljajo popolno ujemanje, da bo vaše vozilo tako kot je bilo pred poškodbo. Popravljeno vozilo prevzamete na našem servisu, brez potrebnega obiska zavarovalnice. Vedno pa smo pripravljeni na vaša vprašanja ter da vam podamo koristne nasvete.

Informacije in kontakti

Za dodatne informacije o prijavi škode in primeru popravilo poškodovanih vozil se lahko obrnete na naše strokovne sodelavce pri Porsche Inter Auto, ki vam bodo pomagali urediti tudi vse formalnosti za vašo zavarovalnico:

Porsche Ljubljana

Porsche Verovškova

Porsche Maribor

Porsche Koper

Porsche Ptujska Cesta
 

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

DA