Kako prijaviti škodni dogodek?

Kako prijaviti škodni dogodek?

Kako prijaviti škodni dogodek?

Škodni dogodek je brez dvoma stresni dogodek, ravno zato pa smo tu mi, ki vam omogočamo, da vse potrebne korake izvedete na enem mestu, s čimer lahko privarčujete veliko časa. Mi pa vam bomo brezhibno popravili avtomobil, da boste kar najhitreje varno in zanesljivo spet na cesti. V primeru poškodbe vozila na parkirišču, prometne nesreče ali toče oziroma kakršnekoli poškodbe vašega avtomobila, je prvi korak do rešitve problema prijava škode, zato preverite vse možnosti kako prijaviti škodni dogodek?

PRIJAVA ŠKODE - PREK SPLETA

Škodni dogodek lahko kar najhitreje prijavite prek spleta - kako prijaviti škodo. To vam omogoča prijavo škode kjerkoli in kadarkoli. Samo izpolnete spletni obrazec, nato pa s potrebnimi dokumenti za prijavo škode pridete na izbrani pooblaščeni servis Porsche Inter Auto. 

PRIJAVA ŠKODE - PREK TELEFONA

Škodni dogodek lahko prijavite tudi prek telefonske številke: 041 392 204. Naši svetovalci vam bodo z veseljem svetovali in vas vodili čez celoten postopek. Lahko pa pokličete direktno v poslovalnico.

PRIJAVA ŠKODE - V POSLOVALNICI

Vedno pa se lahko kar direktno oglasite v vaši izbrani poslovalnici Porsche Inter Auto v Ljubljani, Kopru ali Mariboru, kjer vas bodo prijazno sprejeli in vam svetovali kako kar najhitreje do popravljenega avtomobila. S seboj prinesite vse potrebne dokumente za prijavo škode, ki so navedeni spodaj.

Poškodovano vozilo
Poškodovano vozilo

Potrebni dokumenti za prijavo škode

  • obrazec za odškodninski zahtevek
  • prometno in vozniško dovoljenje
  • zavarovalna polica
  • policijski zapisnik in evropsko poročilo (v kolikor ju imate)

Obrazci za prijavo škode - odškodninski zahtevek

Ker smo uradni pogodbeni servis za Triglav zavarovalnico, Sava zavarovalnico, Allianz, Generali zavarovanje in Porsche zavarovanje lahko pri nas opravite vse na enem mestu - brez obiska zavarovalnice. Opravljamo namreč tudi cenitev škode na avtu, saj smo uradno cenilno mesto.

Uradni pogodbeni servis
Uradni pogodbeni servis

Rok za prijavo škode zavarovalnici

Škodo je potrebno prijaviti kar najhitreje po nastanku, najkasneje pa to pomeni tri dni po nastanku škode. Prijavo škode lahko sedaj opravite kar direktno v vaši izbrani poslovalnici, saj smo uradni partner zavarovalnic SAVA, TRIGLAV, GENERALI, ALLIANZ in PORSCHE, kar vam omogoča, da prihranite veliko časa, saj vam ni potrebno iti na zavarovalnico.

Kako ravnati v primeru prometne nesreče?

Če pride do prometne nesreče, najprej ustavite vozilo ter zavarujte kraj nesreče in poskrbite za svojo varnost, nato pa še pomagajte vsem udeležencem. Policijo je potrebno poklicati v primeru, da je nastala večja materialna škoda oziroma če je prišlo do telesnih poškodb, če sumite, da je kdorkoli pod vplivom alkohola, če je vpleteno tuje vozilo, če se ne morete sporazumeti o krivdi za nastalo nesrečo ali če soudeleženec pobegne s kraja nesreče. Nato fotografirajte nesrečo in si izmenjajte osebne podatke, podatke o vozilu in zavarovalnici ter na kraju nesreče izpolnite Evropsko poročilo o prometni nesreči, kar bo poenostavilo postopek uveljavljanja škodnega zahtevka. Če avtomobil ni več vozen, pokličite Asistenca Porsche Slovenija, ki je za vas na voljo 24/7, vse dni v letu, ki vam bodo uredili avtovleko do najbližjega pooblaščenega servisa Porsche Inter Auto. Če pa je vozilo vozno, ga pripeljite do izbrane poslovalnice, da uredite prijavo škode. Na poslovalnici bodo nato opravili cenitev vozila ter uredili vse formalnosti za vas brez obiska zavarovalnice. Nazadnje pa bodo poskrbeli še za popravilo avta.

Asistenca Porsche Slovenija

KONTAKT

Če se znajdete v težavah na cesti zaradi okvare ali prometne nesreče smo tu za vas. 
Pokličite brezplačno številko asistence in priskočili vam bomo na pomoč:
 

POSLOVALNICE PORSCHE INTER AUTO

PRIJAVA ŠKODE - KONTAKT

 

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

DA